Everton - Manchester City maçı CANLI şifresiz izle

Everton - Manchester City maçı CANLI şifresiz izle

Everton, Manchester City ile karşılaşacak. Peki maç ne zaman, saat kaçta? Maçı naklen ve CANLI izlemeniz mümkün!

Ajans Beşiktaş - Bilindiği üzere Beşiktaş'ın yıldız oyuncularından Cenk Tosun ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer oldu. Premier Lig'de 9. sırada yer alan Everton evinde Manchester City ile karşılaşacak. Karşılaşma, 31 Mart Cumartesi günü (bu akşam) TSI 19.30'da oynanacak. Maç beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Öncelikle şunu vurgulamalıyız ki, Cenk Tosun'a dair tüm haber ve gelişmeleri Ajans Beşiktaş farkıyla takip edebilirsiniz.  

Everton Manchester City maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Everton Manchester City canlı izle" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Everton - Manchester City maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. 

YAYINCI KURULUŞ

Mücadele beIN Sports kanallarından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig maçları için Digitürk'in spor paketlerine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Mücadeleyi paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KAÇAK YAYINLAR

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

YABANCI SPOR KANALLARI

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz Digitürk'ün anlaşmalı olduğu yabancı kanalların yayın akışlarını takip edebilir, maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçenebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :