"Fenerbahçe'nin gündemi Beşiktaş"

"Fenerbahçe'nin gündemi Beşiktaş"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Tv'ye açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Orman, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa konuk oldu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Allah tekrarını nasip etsin"

"Bütün senenin sonucu. İnsanları mutlu etmek için çok dua ederim. Orada birçok insan vardı. Yüzleri mutlu. Sporcularımız mutlu. Şenol abi mutlu. Herkes için mutlu bir gündü. Sokakta buraya gelirken herkes eğleniyor, gülüyor. Allah tekrarını nasip etsin."

"Bu sezon şampiyon olmamız daha büyük iş"

"Bu sene şampiyon olmak için büyük iş. Bir önceki sezona nazaran bu sezon daha büyük iş. Takımla çok oynadık. Kaleci değişti, ön taraf değişti. Sol tarafta değişim oldu."

"2-3 transfer yapacağız"

Fikret Orman transferle ilgili olarak ise isim vermezken, yeni sezonda 2-3 transfer yapacaklarını duyurdu.

"Fenerbahçe'nin gündemi Beşiktaş"

"Bizim Fenerbahçe ile uğraştığımız yok. Fenerbahçe'nin gündemi Fikret Orman, Şenol Güneş ve oyuncuları. Her Mali Genel Kurul'da gündemi biziz. Sezon bitmiş. Ligi neden 3. bitirdiğini, takımın durumu, mali yapıyı konuşsanıza. Fenerbahçe ile bizim problemimiz yok yani. Zihniyetiyle problem var. Euroleague ile alakalı söylediğimi de Fenerbahçe'ye çevirdiler. Fenerbahçe'nin başarısı çok güzel, önemli bir başarı halbuki."

"Beşiktaş'ta Lens'in de arkadaşları var"

"Lens'in bir kulüple sözleşmesi var. O kulüp ligden düştü. Onu da değerlendirmek istiyorlar. Beşiktaş'a baktığınızda Türkiye'de en önde, huzurlu bir takım. Kim Beşiktaş'a gelmek istemez? Beşiktaş'ta Lens'in de arkadaşları var. Biz zaten Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Lens'le ilgilenmiştik. Transferle alakalı daha hocayla konuşmadım." ifadelerini kullandı.

"Talisca'nın bonservisini alın diyorsunuz ama..."

"UEFA ile yapılan anlaşma şunu söylüyor. Oyuncu satmadan oyuncu alamazsınız. Şimdi Talisca'nın bizimle bu sene kirası var. 2 milyon euro. Bir de Caner'i aldık. 2.750.000 euro. Şimdi bırakın Talisca'nın bonservisini almayı. Kiralık Talisca'yı oynatabilmemiz için bu fiyatta para içeri sokmamız lazım. 25 milyon euro'dan bahsediyoruz. Diyorlar ki para toplayalım. Şimdi maç biletleri için insanlar pahalı diye mesaj atıyor. Haklıdırlar da. Bilet parasında 1 kişiden 100 lira alsak, 1 milyon kişi toplasak yine olmuyor. Talisca bizde mutlu. Biz de Talisca'dan mutluyuz. Durum bundan ibaret."

"Tolgay'da sıkıntı olacağını sanmıyorum"

"Tolgay Arslan'da sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah yeni sözleşme konusunda bitiririz diye umuyorum. O konuda bir problem olacağını sanmıyorum."

"1 kurtun arkasından 40 köpek havlar"

"Ben bunu 1-2 senel evvel söyledim. 1 kurtun arkasından 40 köpek havlar. Eğer havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş büyük bir kurt. Başarının arkasına bir şeyler sokmaya çalışıp, onu aşağıya çekmeye çalışanlar olacaktır. Beşiktaşlılar işine baksın. Federasyondaki listeye bakıldığı zaman ne gözüküyor? 15 şampiyonluk. Fazla söze gerek yok."

"Mandzukic gelmek istedi"

"Çok güzel gol attı Şampiyonlar Ligi'nde. Ne gol attı ama değil mi? Onunla ilgili niyetimiz vardı. Kendisi de gelmek istiyordu zaten. Ancak Juventus 10-12 milyon euro bonservis talep etti ve bu yüzden gerçekleşmedi."

"10 adam getirin Jorge Jesus'u tanımam"

Şenol Güneş'in yerine Jorge Jesus'un geleceği iddiaları için de konuşan Orman, "Benim karşıma şu anda 10 tane adam koyun, bunlardan bir tanesi Jorge Jesus deyin, ben tanımam" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

"Deniz Türüç iyi çocuk..."

"Demba Ba ve Aboubakar da inşallah olacak. Deniz Türüç iyi çocuk, beğeniyoruz da, olabilir. Yapacağımız bölge transferleri net. Gideceklere yönelik bir şeyler yapabiliriz. Kadro çok şişik durumda. Pedro Franco, Milosevic, Boyko ve Mustafa Pektemek de geliyor. İyi para gelirse valla herkesi satarız"

"Caner'in bonservisi alındı"

"Yapacağımız transferlerin fark yaratması lazım. Fark yaratacak oyuncular olması lazım. Caner'in bonservisi alındı. Eto'o ile ilgilendik ama iyi ki de almamışız. Her zaman şampiyon değişecek ve rekabet olacak. Bir tek söylediğim bu iş sahada oynansın. Yok uçak inmiş falan da... Bırakın siyaseti de siyasetçiler yapsın."