Fikret Orman: "Transfer yapacağız"

Fikret Orman: "Transfer yapacağız"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Bahane programına katıldı ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'da yayınlanan futbol bahane programına konuk oldu. Fikret Orman programa kızları Aslıgül Orman ve Nazlı Orman ile birlikte katıldı. 

Vodafome Arena'da oynanacak olan ve geliri şehit ailelere verilecek özel maç hakkında konuşan Orman "Yarın geliri şehit ailelerine gönderilecek olan yardım maçına Beşiktaş ve Başakşehir 5'er oyuncu gönderecek. Vodafone Arena yakınlarında yaşanan patlama eğer eski stat zamanında yaşansaydı çatı çökerdi. Can kaybı çoğalırdı" dedi.

Devre arasındaki transfer planlamalarına da değinen Orman, "Devre arasında takviye yapıp yolumuza devam edeceğiz. Transfer lazım ama bazı gerçekler var. Dolar 3.50'yi geçti. Terör yabancıların fazla para istemesine neden oluyor. Mario Gomez ile dokumuz çok uydu. Girişim yok ama zaman neyi gösterir bilemeyiz. Kendisi güvenlik konusuna takmış vaziyette. Almanya'ya gitti Berlin'de de saldırı oldu. Gökhan Töre de sezon sonu geri dönecek." dedi.

Tüzüğe göre maksimum 9 yıl başkanlık yapıldığını belirten Orman "Tüzüğümüze göre maksimum 9 yıl başkan kalınabiliyor. 4-5 yıl sonra bırakacağım. Zaten tüzüğe göre de böyle. Hem ben de yokum." dedi.

Beşiktaş'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e olan borcunun sorulmasına ise Başkan Fikret Orman, "Beni rahatsız etmiyor, Yıldırım beyi rahatsız etmesi lazım. Borcumuz TL bazında. Kendisi federasyon başkanı, bBorcu bağışladım dese, Beşiktaş'a destek veriyor diyecekler. Sorunlu bir durum." ifadelerini kullandı.

"Rakitsky Neden Olmasın?"

Uzun süredir Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Rakitsky'nin isminin sorulması üzerine Fikret Orman "İzledim kendisini. Olabilir, neden olmasın? Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Mali koşullarla alakalı. Şu anda olabilir, sezon sonunda olabilir. Ben de izliyorum, bir ekibimiz var onlar da izliyor" dedi. Bilal Meşe'nin "Bir temas var mı?" sorusu üzerine ise Başkan Orman gülerek "Her şeyi anlatalım isterseniz" cevabını verdi.

Programın eğlenceli anlarından birisi ise Fikret Orman ve kızları arasında yaşanan diyalog oldu. "En iyi futbolu kim oynuyor?" sorusuna Fikret Orman'ın kızı Aslıgül Orman Başakşehir, Nazlı Orman ise Beşiktaş cevabını verdi. Fikret Orman da esprili bir dille "Röportaj bitsin Aslıgül'e sorarım!" dedi.