"İki yıldız alalım işi bitirelim"

"İki yıldız alalım işi bitirelim"

Kadronun vazgeçilmez isimlerini satmayacak olan Siyah-Beyazlı yönetim, "Avrupa'da başarı istiyorsak, bu takımı korumamız lazım. Hoca da bunu istiyor. 2 süper star alalım ve transferi bitirelim" görüşünde birleşti.

Ajans Beşiktaş - Ligdeki Beşiktaş hegemonyasını yıkmak için harekete geçen F.Bahçe ve G.Saray, önemli oyuncularla el sıkışırken, son iki sezonun tek hakimi ise daha sessiz günler geçiriyordu. Ta ki önceki güne kadar... Real Madrid'den ayrılan Pepe'yi almak için taarruza geçen Başkan Fikret Orman ve ekibi, transferdeki yeni yol haritasını da belirledi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Orman'la yaptığı transfer toplantılarında "Oynattığım oyuncuların hepsinin kalmasını istiyorum. Bir stoper ve Aboubakar'ı alırsanız yeter" ifadelerini kullandı.

STOPER AÇIĞI PEPE'YLE KAPATILACAK

Tecrübeli hocanın bu sözlerini olumlu karşılayan Fikret Orman ve ekibi, kadronun vazgeçilmez isimlerini satmayacak ve "Devler Ligi'nde oynayacağız... Avrupa'da başarı istiyorsak, kadroyu korumalıyız. İki süper star alalım ve transferi bitirelim" görüşünde birleşti. UEFA'yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle oyuncu satmadan oyuncu alamayan Siyah-Beyazlı, bedelsiz yıldızlara yönelecek. Bonservis elinde olan Pepe'yi alarak, stoper açığı kapatılacak.

İLK ÖNCELİK ABOUBAKAR OLACAK

Ayrıca kadroda düşünülmeyen isimlerden maksimum kazanç sağlanacak. Bu sayede ilk öncelik olan Vincent Aboubakar'ın tapusu alınmaya çalışılacak. Eğer 25 yaşındaki oyuncuda pürüz çıkarsa, forvette kiralık yıldızlara bakılacak. Bu bölge için ilk aday Arsenal'in yıldızı Olivier Giroud... Topçular'da forma şansı bulamayan Fransız yıldız, Devler Ligi'nde oynamak istiyor. (Akşam/Hakan Eyüpoğlu)