İşte Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi tüm detaylar

İşte Başakşehir - Beşiktaş maçı öncesi tüm detaylar

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda bu akşam Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Serkan Çınar dördüncü hakem olacak. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

HALİS ÖZKAHYA'NIN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş, Halis Özkahya yönetiminde çıktığı 35 karşılaşmada 21 kez galip geldi. 8 kez berabere kalan kara kartal, sahadan 6 kez de mağlup ayrılan taraf olmaktan kurtulamadı. Beşiktaş'a 81 sarı, 9 kırmızı kart gösteren Halis Özkahya, Beşiktaş'ın rakiplerine 79 sarı, 1 kırmızı kart gösterdi.

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir

Mert
Caiçara
Da Costa
Epureanu
Clichy
Mahmut
Emre
Visca
Mossoro
Kerim
Bajic

Beşiktaş

Karius
Gökhan
Pepe
Vida
Caner
Atiba
Medel
Lens
Ljajic
Babel
Love

Bu sezon Süper Lig'de deplasman maçlarında galip gelmekte bir hayli zorlanan siyah-beyazlılar, rakip sahadaki 11 resmi maçta sadece bir kez kazanabildiği Medipol Başakşehir'i yenerek, kötü istatistiklerine son vermeye çalışacak.

Ligdeki son maçında Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, 10. haftayı 18 puanlı dördüncü sırada tamamladı. Medipol Başakşehir ise 11. hafta maçları öncesi 21 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

DEPLASMANDA KAZANMAKTA ZORLANIYOR
 
Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda galibiyet almakta oldukça zorlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, dış sahada bir galibiyet ve 3 beraberlikle 6 puan toplarken, bir karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Söz konusu 5 karşılaşmada 7 gol atabilen Beşiktaş, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.
 
Ligin 2. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederek tek dış saha galibiyetine imza atan siyah-beyazlılar, deplasmandaki Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarını 1-1'lik skorlarla tamamladı. Atiker Konyaspor'a konuk olduğu karşılaşmadan da 2-2 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Göztepe'ye ise 2-0 yenildi
 
CANER ERKİN VE MEDEL SINIRDA
 
Siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşma öncesinde Caner Erkin ile Gary Medel, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu sezon üçer kez sarı kart gören iki oyuncu, aynı durumu yaşarsa 12. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek.
 
KARŞILAŞMANIN İDDAA ORANLARI
 
İddaa'da Başakşehir galibiyetine 2.05, beraberliğe 2.80 oran açtı. Beşiktaş galibiyetine ise 2.75'lik oran verildi.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI TÜM İDDAA ORANLARI ŞÖYLE:

a1-048.jpg