''Kartal'ı da avladılar''

''Kartal'ı da avladılar''

Milliyet yazarı Bilal Meşe, Kasımpaşa-Beşiktaş maçını kaleme almış.

Milliyet yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya mağlup olmasının ardından bir yazı kaleme aldı ve “Artı iyi oynamıyorsanız, savunmada müthiş hatalar yapıyorsanız, ki yapıyorsunuz, kalkıp, kendinizi savunamazsınız!” ifadelerini kullandı.

İşte Bilal Meşe'nin, “Kartal'ı da avladılar!” başlıklı yazısı:

"TEZİMİZ DOĞRU ÇIKTI"

“Beşiktaş'ın kırılgan bir yapısı olduğunu daha önce yorumlarımızda vurgulamıştık. Kartal'ın Devler Ligi'nden elenişi ‘inşallah lige yansımalar yapmaz' demiştik. Bu tezlerimizin doğru olduğunu gözlemledik! Ve Kartal'ın ligdeki yenilmezlik unvanı da dün ortadan kalktı!

"TUNAY'A HELAL OLSUN"

Elbette bu oyunda sürprizler ya da iş kazaları yaşanabilir, buna lafımız yok. Ne var ki, Beşiktaş öne geçtiği bir maçta, üç dakika içinde iki gol yiyorsa, buna söylenecek çok şey var! Arkadaş, size kafa tutan ve yenilmezliğinize son veren Kasımpaşa'nın ligdeki konumuna lütfen bir bakın! Sadece konum mu ya kadrosuna ne demeli? Hani elle tutulur, oyunu rakip sahaya yıkan, top ayağına yakışan bir tek Tunay Torun var. Valla helal olsun ona top ayağına geldiği anda başlı başına bir tehlike.

Dememiz o ki, Kasımpaşa'ya yenilmek asla ayıp değil. Artı iyi oynamıyorsanız, savunmada müthiş hatalar yapıyorsanız, ki yapıyorsunuz, kalkıp, kendinizi savunamazsınız!”