Kitchee - Manchester City maçı CANLI İZLE (24.07.2019 Hazırlık)

Kitchee - Manchester City maçı CANLI İZLE (24.07.2019 Hazırlık)

Kitchee ile Manchester City takımları hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Avrupa takımları hazırlık maçları ile yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Kitchee ile Manchester City arasındaki mücadele olacak. 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü oynanacak Kitchee - Manchester City maçının başlangıç saati TSİ 15:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Kitchee Manchester City şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Kitchee Manchester City canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Kitchee son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Manchester City takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik bir istatistik sergiledi.

Kitchee ile Manchester City arasındaki futbol karşılaşması 24 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Kitchee ile Manchester City arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Kitchee - Manchester City maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? 

Kitchee Manchester City maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Kitchee Manchester City maçı izle, Kitchee Manchester City canlı izle, Kitchee Manchester City izle netspor, Kitchee Manchester City maçı izle justin tv, Kitchee Manchester City canlı yayın, Kitchee Manchester City canlı periscope, Kitchee Manchester City kaçak izle, Kitchee Manchester City izle canlı, Kitchee Manchester City maçını canlı izle, Kitchee Manchester City maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Etiketler :