Oostende - Beşiktaş Sompo Japan maçı CANLI İZLE (14.11.2018)

Oostende - Beşiktaş Sompo Japan maçı CANLI İZLE (14.11.2018)

Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan karşı karşıya geliyor. Oostende - Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 14 Kasım 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 22:30 olarak belirledi. Oostende son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş Sompo Japan takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan maçının İddaa kodu 818 olarak belirlendi.

Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan arasındaki futbol karşılaşması 14 Kasım 2018 tarihinde saat 22:30 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Promitheas, Bologna, Neptunas, Strasbourg, Bayreuth, Olimpija, Beşiktaş Sompo Japan ve Oostende.

Peki Oostende - Beşiktaş Sompo Japan maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Oostende Beşiktaş Sompo Japan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Oostende Beşiktaş Sompo Japan canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Oostende ile Beşiktaş Sompo Japan arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka maçı Tivibu Spor 3 kanalından canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Etiketler :