Porto Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle

Porto Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, grubundaki ilk maçında Porto ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta bulunan siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında bu akşam Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21:45'te başlayacak. Elbette taraftarlar en çok karşılaşmanın hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. Başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere sporseverler bu karşılaşmayı izlemenin yollarını öğrenmek istiyor.

Karşılaşma, Tivibu tarafından Türkiye'de naklen yayın ile yayınlanacak. Maçtan tüm detaylar ve haberler ise AjansBeşiktaş.com'da olacak. Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Tivibu Spor, Türkiye uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformudur ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir.

Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız şart. Sadece bu maçı değil, UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa Ligi ve dünyanın en seçkin futbol liglerinin maçlarını canlı yayın ile izleyebilirsiniz. Bunun için Tivibu'nun Süper Paketi'nin üyesi olunması şart. Ücret bilgisi için Tivibu.com.tr adresinden öğrenebiliriniz.

Bu pakette Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil. Beşiktaş'ın diğer Avrupa maçlarını da bu sayede izlemeniz olanağı olur. Ayrıca çok sayıda maç izlemeniz de mümkün. Eğer web aboneliğiniz varsa sizlere sunduğumuz bu bağlantı üzerinden Tivibu'nun resmi adresi üzerinden kanalı izlemeniz mümkün.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tivibu Spor uydu frekansı
Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H–Yatay

Gerekli frekans ayarı yapıldıktan sonra uydu alıcınızda Tivibu Spor kanalı gelecektir. Tivibu Spor kanalında tüm karşılaşmalardan golleri anında ücretsiz ve şifresiz olarak konferans yayınları ile takip edebilirsiniz. Porto - Beşiktaş maçının da gollerini Tivibu Spor'dan şifresiz izleyebilirsiniz.

Ayrıca Tivibu dışında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilmek mümkün. Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Porto maçını şifresiz vermesi beklenen kanallar listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Azeri kanalları da canlı verecek

Porto Beşiktaş maçı Az Tv, İdman Tv şifresiz canlı izle ile ilgili aradığını tüm detaylar da bu haberde yer alıyor. Arama motorlarında Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerle çıkan adreslere tıklayarak maç yayınlarına ulaşmanız mümkün. Ayrıca uydunda Azerspace 1 uydusundan da kanallara ulaşabilirsiniz.

Etiketler :