Porto Leipzig maçı canlı izle

Porto Leipzig maçı canlı izle

Porto, Leipzig'i konuk ediyor. Beşiktaş'ın ardındaki takımlar gruptan çıkma mücadelesinden kopmamak için kazanmak zorunda. Maçı canlı izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Leipzig, Porto ve Monaco'nun durumu sıkıntılı. Beşiktaş'ın ardından 2. olmak için mücadele veren takımlardan Porto, Leipzig'i Dragao Stadyumu'nda konuk edecek. Grupta 2. sırada yer alan Almanlar sıralama kaybetmek istemiyor ancak Porto ise yoluna Devler arenasında devam etmek için içerde oynayacağı maçı kazanmak istiyor.

Bu akşam TSİ 22.45'te oynanacak müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Ovidiu Hategan yönetirken, yardımcılıklarını ise Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. 

Başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere sporseverler en çok karşılaşmanın hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. İzleyiciler maçı izlemenin yollarını öğrenmek istiyor. Karşılaşma, Tivibu tarafından Türkiye'de naklen yayın ile yayınlanacak. Porto-Leipzig maçı Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.  Maçtan tüm detaylar ve haberler ise AjansBeşiktaş.com'da olacak. 

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir.

Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Sadece bu maçı değil, UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa Ligi ve dünyanın en seçkin futbol liglerinin maçlarını canlı izleyebilirsiniz. Bunun için Tivibu'nun Süper Paketi'nin üyeliği gerekiyor. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebiliriniz. 

Bu pakette Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil. Beşiktaş'ın diğer Avrupa maçlarını da bu sayede izlemeniz olanağı olur. Ayrıca çok sayıda maç izlemeniz de mümkün. Eğer web aboneliğiniz varsa sizlere sunduğumuz bu bağlantı üzerinden Tivibu'nun resmi adresi üzerinden kanalı izlemeniz mümkün.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tivibu Spor uydu frekansı
Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H–Yatay

Gerekli frekans ayarı yapıldıktan sonra uydu alıcınızda Tivibu Spor kanalı gelecektir. Tivibu Spor kanalında tüm karşılaşmalardan golleri anında ücretsiz ve şifresiz olarak konferans yayınları ile takip edebilirsiniz. Beşiktaş maçlarının pozisyonlarını da Tivibu Spor'dan şifresiz izleyebilirsiniz.

Ayrıca Tivibu dışında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilmek mümkün. Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Bu maçı şifresiz vermesi beklenen kanallar listesi

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Etiketler :