Promitheas Patras - Oostende maçı CANLI İZLE (11.12.2018)

Promitheas Patras - Oostende maçı CANLI İZLE (11.12.2018)

Promitheas Patras ile Oostende FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Promitheas Patras ile Oostende arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Promitheas Patras ile Oostende karşı karşıya geliyor. Promitheas Patras - Oostende arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 11 Aralık 2018 Salı günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:30 olarak belirledi. Promitheas Patras son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Oostende takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Promitheas Patras ile Oostende maçının İddaa kodu 778 olarak belirlendi.

Promitheas Patras ile Oostende arasındaki futbol karşılaşması 11 Aralık 2018 tarihinde saat 20:30 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Bologna, Promitheas, Strasbourg, Bayreuth, Neptunas, Beşiktaş Sompo Japan, Oostende ve Olimpija.

Peki Promitheas Patras - Oostende maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Promitheas Patras Oostende maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Promitheas Patras Oostende canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Promitheas Patras ile Oostende arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı. Maçının FIBA'nın Youtube kanalından yayınlacak.

Etiketler :