Quaresma'nın yerine kim oynayacak?

Quaresma'nın yerine kim oynayacak?

Beşiktaş'ta gözler, cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçına çevrildi.

Dinamo Kiev karşısında alınan farklı yenilginin moral bozukluğunu futbolcularının üzerlerinden atması için uğraş veren teknik direktör Şenol Güneş, yardımcılarıyla birlikte Bursaspor analizlerine değerlendirdi.

Rakibin özelliklerini ve oyun anlayışını futbolcularına anlatan tecrübeli teknik adam, takımının taktik provalarına da geçti. Bursaspor karşısındaki oyun anlayışını sahada futbolcularına uygulatmaya başlayan Şenol Güneş, maçın on biri konusunda ise henüz kararını vermedi.

Beşiktaş'ta tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve Caner Erkin yanında cezalı Ricardo Querasma Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Bazı futbolcuları yoğun bir program içinde olduğundan kadroda rotasyona gitmeyi düşünen Şenol Güneş'in, Gökhan gönül ve Cenk Tosun'u yeniden 11'de oynatmayı planlarken orta sahada Gökhan İnler'den de faydalanabileceği öğrenildi.

Siyah beyazlıların teknik patronu, çalışmalar sırasında özellikle kanat organizasyonları üzerinde duruyor. Rakip yarı sahada kanatlardan etkili olmak isteyen Güneş, futbolcularına duran top çalışmaları da yaptırıyor.

12 Aralık'ta Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaşacağı rakibi belli olacak Beşiktaş'ta transfer de buna göre şekillenecek. en az bir oyuncu kadroya katmayı düşünen Siyah-Beyazlılarda yöneticiler, Şenol Güneş'le bir araya gelerek devre arasında yapılacak transfer politikasını netleştirecek. Kadroya kanat oyuncusu katmayı düşünen Beşiktaş'ta duruma göre defans bölgesine de bir takviye yapılabileceği öğrenildi.

Bu arada UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde yapılan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle iki kulüp hakkında disiplin soruşturması başlattı. UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Kurulu, konu ile ilgili ilk toplantısını 2 Şubat 2017'de yapacak. (Lig tv)