Randers - Galatasaray maçı CANLI İZLE (19.08.2021 UEFA Ön Eleme)

Randers - Galatasaray maçı CANLI İZLE (19.08.2021 UEFA Ön Eleme)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Randers'a konuk olacak. Randers Galatasaray maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Peki Galatasaray maçı hangi kanalda? Randers-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bugünkü maçlardan biri de Randers ile Galatasaray arasındaki mücadele olacak. 19 Ağustos 2021 Perşembe günü (bugün) oynanacak Randers - Galatasaray maçının başlangıç saati TSİ 20:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Fatih Terim yönetimindeki Sarı Kırmızılı ekip, Danimarka'da alacağı sonuçla 26 Ağustos’ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Galatasaray'da Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson, maç kadrosunda yer almayan isimler.

Peki Randers - Galatasaray maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Sporseverler ve futbol seyircisi Randers ile Galatasaray arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Randers Galatasaray maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Randers Stadı'nda oynanacak Randers-Galatasaray maçı bu akşam TSİ 20.00'de başlayacak. Star TV'den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano’nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez olacak.

Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Sporseverler, Randers ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Randers Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Randers Galatasaray maçı izle, Randers Galatasaray maçı canlı izle, Randers Galatasaray canlı izle, Randers Galatasaray maçı izle, Randers Galatasaray canlı yayın, Randers Galatasaray canlı periscope, Randers Galatasaray kaçak izle, Randers Galatasaray maçını canlı yayın, Randers Galatasaray maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi maçları şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

3. Ön Eleme Turu'nda St. Johnstone'ı geçen Sarı Kırmızılı ekip, Play-Off Turu ilk maçında Randers ile karşılaşacak. Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson’dan yoksun maça çıkacak olan G.Saray, 26 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek.

Randers-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Randers: Carlgren, Kopplin, Johnsen, Piesinger, Tibbling, Lauenborg, Klysner, Mistrati, Kallseoe, Marxen, Egho

Galatasaray: Muslera, Boey, Alpaslan, Luyindama, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Kerem, Diagne

Türkiye dışındaysanız veya Türksat dışında kalan yabancı uydulara bağlı anten ve uydu cihazlarına sahipseniz, ayrıca yabancı TV yayın platformlarına da aboneyseniz; yabancı spor kanallarının yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Etiketler :