Roma - Athletic Bilbao maçı CANLI İZLE (07.08.2019 Hazırlık)

Roma - Athletic Bilbao maçı CANLI İZLE (07.08.2019 Hazırlık)

Roma ile Athletic Bilbao takımları hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Takımlar hazırlık maçları ile yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Roma ile Athletic Bilbao arasındaki mücadele olacak. 7 Ağustos 2019 Çarşamba günü oynanacak Roma - Athletic Bilbao maçının başlangıç saati TSİ 21:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Roma Athletic Bilbao şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Roma Athletic Bilbao canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Roma son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Athletic Bilbao takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi.

Roma ile Athletic Bilbao arasındaki futbol karşılaşması 7 Ağustos 2019 tarihinde saat 21:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Roma ile Athletic Bilbao arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Roma - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? 

Roma Athletic Bilbao maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Roma Athletic Bilbao maçı izle, Roma Athletic Bilbao canlı izle, Roma Athletic Bilbao izle netspor, Roma Athletic Bilbao maçı izle justin tv, Roma Athletic Bilbao canlı yayın, Roma Athletic Bilbao canlı periscope, Roma Athletic Bilbao kaçak izle, Roma Athletic Bilbao izle canlı, Roma Athletic Bilbao maçını canlı izle, Roma Athletic Bilbao maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Etiketler :