Rosier: "Şampiyonluğa odaklandım"

Rosier: "Şampiyonluğa odaklandım"

Valentin Rosier, France Football'a verdiği röportajda Türkiye'deki günleri ve şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başarılı sağ beki Valentin Rosier, France Football'a röportaj verdi.

"HER ŞEY ÇOK İYİ GİDİYOR"

Her şey çok iyi gidiyor. Düşündüğümden daha iyi. Başlarda Türkiye'yi bilmiyordum. Ancak şimdi adapte oldum ve her şey çok güzel gidiyor.

"BAŞARIMIZIN SIRRI BAĞLILIK"

Beşiktaş'ta hepimiz iyi anlaşıyoruz. Herkes gülüyor. Çok iyi bir bağlılık var aramızda. İyi oyuncular ve iyi takıma sahibiz. Tüm bunlar bir araya geldiğinde sonuçları alıyoruz. Şu anda iki kupa için mücadele ediyoruz. Umarım böyle iyi bir şekilde devam ederiz.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI HARİKA"

Beşiktaş taraftarlarının harika olduğunu biliyorum. O yüzden onlarla birlikte sahada olamamak çok üzücü. Bazen stat, tesislerin ve otellerin dışında tazahürat yapıyorlar. Umarım onlarla en kısa zamanda bir araya gelebiliriz.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMI BEŞİKTAŞ"

İstanbul, Paris'ten daha iyi. Çok güzel yerler var. İnsanlar çok sıcak kanlı. Ben çok beğendim. Şu anda Dijon dönemimden daha iyi performans sergiliyorum. Ancak Dijon daha mütevazi bir takımdı. Şimdi Türkiye'nin en iyi takımındayım.

Soru: Geleceğin hakkında neler söylersin?

Rosier: Kendimi en iyi ve emin hissettiğim yerde olmak istiyorum. Şu anda Beşiktaş'tayım ve sadece şampiyonluğa odaklandım. Ondan sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz. (Futbol Arena)