Samsunspor - Bodrumspor maçı CANLI İZLE (06.03.2019)

Samsunspor - Bodrumspor maçı CANLI İZLE (06.03.2019)

Spor Toto 2. Ligi'nde Samsunspor ile Bodrumspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Spor Toto 2. Ligi'nde 2018/2019 sezonu heyecanı sürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Samsunspor ile Bodrumspor arasındaki mücadele olacak. 6 Mart 2019 Çarşamba günü oynanacak Samsunspor - Bodrumspor maçının başlangıç saati TSİ 19:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. 

Samsunspor - Bodrumspor maçı Samsun 19 Mayıs stadında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Hasan Avcı olarak açıklandı. 

Samsunspor Bodrumspor şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Samsunspor Bodrumspor canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Samsunspor son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bodrumspor takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. 

İddaa'da 466 kodlu maç için Samsunspor'a 1.40 oran verilirken, Bodrumspor takımına 4.15 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 3.30 olarak belirlendi. 

Bu yazının yayına hazırlandığı sırada Samsunspor, 2.Lig Beyaz Grup'ta 52 puan ile 4. sırada yer alırken, Bodrumspor 39 puan ile 7. sırada bulunuyor. (Haber yayına hazırlandıktan sonra, bu maçın öncesindeki maçlar ligdeki sıralamayı etkilemiş olabilir)

Samsunspor ile Bodrumspor arasındaki futbol karşılaşması 6 Mart 2019 tarihinde saat 19:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Samsunspor ile Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Samsunspor - Bodrumspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Samsunspor Bodrumspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Samsunspor Bodrumspor maçı izle, Samsunspor Bodrumspor canlı izle, Samsunspor Bodrumspor izle netspor, Samsunspor Bodrumspor maçı izle justin tv, Samsunspor Bodrumspor canlı yayın, Samsunspor Bodrumspor canlı periscope, Samsunspor Bodrumspor kaçak izle, Samsunspor Bodrumspor izle canlı, Samsunspor Bodrumspor maçını canlı izle, Samsunspor Bodrumspor maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Mücadele Samsun'dan yayın yapan Haberaks TV'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilginin yanı sıra Türk futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.