Şenol Güneş'in B planı hazır

Şenol Güneş'in B planı hazır

Siyah-beyazlı hoca; Talisca, Atiba ve Tolgay’ın Bursa deplasmanında forma giyememesi halinde farklı bir orta saha kurgusu oluşturup, Necip, Oğuzhan ve Gökhan İnler’i 11’de sahaya sürecek.

Ajans Beşiktaş - Anderson Talisca’nın tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilmesi ve sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ile Atiba’nın henüz takımla çalışmalara başlamaması nedeniyle orta sahada farklı arayışlara giren Teknik Direktör Şenol Güneş, Bursaspor maçı öncesi B planını hazırladı. Güneş buna göre Talisca, Atiba ve Tolgay’ın zorlu müsabakada forma giyememeleri halinde Necip-Oğuzhan-Gökhan İnler üçlüsüne görev vermeyi planlıyor.

Atiba ile Tolgay’ın ilk 11’de sahaya çıkacak durumda olmamalarını göz önünde bulunduran ve deyim yerindeyse ‘acil önlem paketi’ hazırlayan tecrübeli teknik adam, bu futbolcular forma giyemeyecek gibi kadro planlaması yapıyor. Orta sahanın merkezinde Necip ve Gökhan İnler’i düşünen Şenol Güneş’in, Talisca’nın yerine ise forvet arkasında Oğuzhan’a görev vermeyi planladığı aktarıldı.

Şampiyonluk yolunda çok büyük önem taşıyan Bursaspor maçına kadar orta sahada çeşitli denemeler yapacak olan siyah-beyazlı hoca ilk 11’ini pazar günü basına kapalı gerçekleştirilecek son antrenmanda netleştirecek. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)