Şenol Güneş'in Kasımpaşa emri

Şenol Güneş'in Kasımpaşa emri

Şenol Güneş'ten oyuncularıona Kasımpaşa maçı için özel taktikler...

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün akşam tamamlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, öğrencileri ile son taktik konuşmaları yaptı. Kasımpaşa’nın geçen sezonki gücünde olmasa da yine çok koşan, mücadele eden ve pes etmeyen bir takım olduğuna dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, rakibe ileride baskı kurmalarını istedi.

Paşa’nın evinde daha etkili bir takım olduğunu vurgulayan Güneş’in, “Rakibimiz büyük maçlara daha iyi motive oluyor. Önde baskı uygulamamız gerek. Rakibi topla çıkışlarda hataya zorlayıp, skoru erken elde etmeliyiz. Oyuna rakip yarı alanda çok adamla başlayın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Deneyimli hocanın, geçen seneki Kasımpaşaspor maçını da hatırlatarak, “Görünürde basit ama sahada zor bir maç bizi bekliyor. Geçen sezon  burada çok ciddi puanlar bıraktık. O nedenle bugün çok dikkatli oynamalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.

Kasımpaşa’nın, Türkiye Kupası’nda, Çaykur Rizespor’a farklı yenildiğini de sözlerine ekleyen Şenol Güneş’in, “Böylesine farklı mağlubiyetlerden sonra, takımlar bir dahaki maça çok daha farklı motive olurlar. O nedenle rakibimiz bize karşı çok dirençli oynayacaktır. Bizi yenmek için tüm güçlerini sahaya yansıtmaya çalışacaklar” ifadelerini kullandığı bildirildi. (HT Spor ve Milliyet)