Şenol Güneş'ten futbolcularına "pas" uyarıları

Şenol Güneş'ten futbolcularına "pas" uyarıları

Kayserispor'a takılarak liderlik koltuğunu tehlikeye atan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı geldi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı hoca, Kayserispor maçının ardından futbolcularıyla yaptığı toplantıda kaybedilen iki puandan ders almak zorunda olduklarını söyledi. Bütün oyuncuların kazanmak için mücadele ettiğine vurgu yapan Güneş'in, “Hepiniz iyi niyetlisiniz ama pas oyunu konusunda bir türlü istenen düzeye çıkamıyoruz. Özellikle final paslarında sıkıntımız var. Bunları bir an önce aşmamız lazım. Hep söylüyorum, ligde kimsenin şampiyonluğu garanti değil. O hedefe kadar maçlarımıza tek tek bakmalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın hocası, milli ara öncesi Olympiakos ve Antalyaspor'la oynayacakları maçları kazanmak zorunda olduklarını da dile getirdi. Kayserispor'a karşı kaybedilen 2 puanın kendisini şaşırttığını kaydeden Şenol Güneş'in, “Hem Avrupa'da hem de ligde başarılı şekilde yolumuza devam etmeliyiz. Kayseri maçının telafisi olur ama Olympiakos'a karşı çok daha iyi futbol oynamamız lazım” ifadelerini kullandığı vurgulandı. (Milliyet)