Şenol Hoca'nın kızgınlığının nedeni belli oldu

Şenol Hoca'nın kızgınlığının nedeni belli oldu

Beşiktaş, Adana’dan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı ancak teknik direktör Şenol Güneş daha önce hiç görülmediği kadar sinirliydi Adana’da...

Takımı eline geçen fırsatları tek tek harcarken, herkes deneyimli hocanın kaçan gollere tepki verdiğini sandı o anda! Basın toplantısında da özellikle Tolgay’ı, kaptırdığı toplardan dolayı eleştiren Güneş’in tepkisinin asıl nedeni sonradan ortaya çıktı.

Şenol Hoca’nın maç sırasında Tolgay, Quaresma, Oğuzhan ve Cenk’e sinirlenmesinin sebebinin, oyuncularının hücumu fazla düşünmelerinden dolayı olduğu öğrenildi.

Güneş, karşılaşmanın ardından oyuncuları ile yaptığı toplantıda, “Yediğimiz penaltı golü planları bozdu. Normalde 2-0’dan sonra çok fazla hücumu düşünmeyip top çevirmeliydik. Çünkü önümüzde Benfica maçı var ve yorulmanızı istemiyordum. Gereksiz yere çok ileri çıktınız ve zaman zaman pas hataları yaptınız. Yakaladığınız pozisyonları da gol yapıp maçı koparamadınız. Kenardan buna çok kızdım” dediği öğrenildi.

Oyuncuların ise bu duruma çok şaşırdıkları ve aralarında yaptıkları konuşmada “Hoca bize bağırınca strese girdik, gerek yoktu” dedikleri ifade edildi. (HT Spor / Kartal Yiğit)