Sigal Prishtina - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (06.02.2019)

Sigal Prishtina - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (06.02.2019)

Sigal Prishtina ile Pınar Karşıyaka takımları FIBA Avrupa Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Sigal Prishtina ile Pınar Karşıyaka arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FIBA Avrupa Kupası'nda 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. 2. Tur Grup I'da bugünkü maçta Sigal Prishtina ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geliyor. Sigal Prishtina - Pınar Karşıyaka arasında oynanacak FIBA Avrupa Kupası maçı 6 Şubat 2019 Çarşamba günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 21:00 olarak belirledi. 

Sigal Prishtina son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Pınar Karşıyaka takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da maçın kodu 815 olarak belirlendi. Sigal Prishtina ile Pınar Karşıyaka arasındaki futbol karşılaşması 6 Şubat 2019 tarihinde saat 21:00 (TSİ) başlayacak.

Peki Sigal Prishtina - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Sigal Prishtina Pınar Karşıyaka maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Sigal Prishtina Pınar Karşıyaka canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Sigal Prishtina ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşma Youtube'taki FIBA TV kanalından canlı ve şifresiz bir şekilde izlenebilir.

Etiketler :