Simba - Sevilla maçı CANLI İZLE (23.05.2019)

Simba - Sevilla maçı CANLI İZLE (23.05.2019)

Simba ile Sevilla takımları hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Liglerdeki 2018-2019 sezonu çerçevesinde takımlar lig maçları dışında hazırlık maçları ile çalışmalar yapıyor. Bugünkü maçlardan biri de Simba ile Sevilla arasındaki mücadele olacak. 23 Mayıs 2019 Perşembe günü oynanacak Simba - Sevilla maçının başlangıç saati TSİ 19:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Simba Sevilla şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Simba Sevilla canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Simba son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Sevilla takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet bir istatistik sergiledi.

Simba ile Sevilla arasındaki futbol karşılaşması 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 19:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Simba ile Sevilla arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Simba - Sevilla maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? 

Simba Sevilla maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Simba Sevilla maçı izle, Simba Sevilla canlı izle, Simba Sevilla izle netspor, Simba Sevilla maçı izle justin tv, Simba Sevilla canlı yayın, Simba Sevilla canlı periscope, Simba Sevilla kaçak izle, Simba Sevilla izle canlı, Simba Sevilla maçını canlı izle, Simba Sevilla maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Bein Sports izlemek, Bein Sports şifresiz izleyebilmek ve Bein Sports canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Etiketler :