Sporting Lizbon - Olympiakos maçı internetten canlı izleniyor

Sporting Lizbon - Olympiakos maçı internetten canlı izleniyor

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon, evinde Olympiakos'u ağırlayacak. Maçı canlı izlemek mümkün!

Ajans Beşiktaş - Ş.Ligi D grubunda Sporting Lizbon ile Olympiakos karşılaşması 50.095 kişi kapasiteli Jose Alvalade XXI Stadı'nda oynanacak ve maçı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Ev sahibi takım, Zwayer yönetimindeki ilk maçına çıkacak. Diğer yandan Olympiakos bu hakem yönetimindeki tek maçını kazandı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak. Mücadeleyi ülkemizde yayınlayacak kanal henüz açıklanmadı. 

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Türkiye'de UEFA Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayın hakları Tivibu'nun elinde. Tivibu'da sadece abonelikle izlenebilen Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Ancak bunların bu akşamki yayın akışlarında Sporting Lizbon - Olympiakos maçı yayını bulunmuyor.

Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları izleyebilirsiniz.  Diğer yandan sporseverlerin maç için internette açılan onlarca canlı izle sayfasına rağbet göstermesi olası. Bu futbol maçını seyretmek isteyenlerin adresi yine Justin tv ve Net spor adlı web siteleri olacağa benziyor.

 

Etiketler :