Stuttgart - Hannover maçı CANLI İZLE (03.03.2019)

Stuttgart - Hannover maçı CANLI İZLE (03.03.2019)

Bundesliga'da Stuttgart ile Hannover karşı karşıya geliyor. Stuttgart ile Hannover arasındaki maçı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Almanya Bundesliga 2018/2019 sezonu heyecanı sürüyor. Stuttgart ile Hannover karşı karşıya geliyor. Stuttgart - Hannover maçı 3 Mart 2019 Pazar günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 17:30 olarak belirledi. 

Stuttgart son 5 maçında 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Hannover takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da 136 kodlu maç için Stuttgart'a 1.55 oran verilirken, Hannover takımına 3.75 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 3.50 olarak belirlendi. Stuttgart, Bundesliga liginde 16 puan ile 16. sırada yer alırken, Hannover ise 14 puan ile 17. sırada bulunuyor.

Stuttgart ile Hannover arasındaki futbol karşılaşması 3 Mart 2019 tarihinde saat 17:30 (TSİ) başlayacak. Peki Stuttgart - Hannover maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Stuttgart Hannover maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Stuttgart Hannover canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Stuttgart ile Hannover arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı. Fakat mücadele S Sport+ uygulamasından canlı ve naklen ekranlara gelecek. S Sport+ (S Sport Plus) uygulaması, spor kanalı S Sport'un mobil uygulamasıdır. Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+ ve Tivibu platformlarında yer alan S Sport kanalı şifreli ve ücretli bir televizyon kanalıdır. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. S Sport Plus'da yer alan maçlar için uygulamaya ücretli üye olunması gerekmektedir.

Bu maçı ayrıca Turkcell TV+ platformunda yer alan "Bundesliga" kanalından da izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ çok çeşitli kanalların ve içeriklerin yer aldığı Turkcell'e ait ve internet tabanlı bir dijital yayın platformudur. Bundesliga maçlarının yer aldığı bu kanalı, ilgili abonelik paketi seçerek izleyebilirsiniz.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz aşk bir yana dünya futboluna da ilgiliyiz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :