Talisca krizini Mendes çözdü!

Talisca krizini Mendes çözdü!

Pepe’nin imza töreni için İstanbul’a gelen ‘süper menajer’ Jorge Mendes, Beşilktaş yöneticilerinden Brezilyalı futbolcu Talisca'nın tavrını öğrendi. Mendes, Benfica Başkanı’nı arayıp işi çözdü.

Ajans Beşiktaş - Son şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Talisca, bir süredir ‘grev'deydi. Kanserle mücadele eden annesinin yanında olmak için ekstra izin alan ancak bu süre bitmesine rağmen Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Brezilyalı futbolcu, açık açık olmasa da ücretinin arttırılmasını istiyordu. Bu talebi siyah-beyazlı yönetimce kabul edilmeyince İstanbul'a dönmeyen Talisca'yı ikna etmek, ‘süper menajer' Jorge Mendes'e düştü.

Pepe’nin imza töreni için İstanbul'da bulunan Mendes, Beşiktaşlı yöneticilerle Talisca'nın gelişimini konuşurken yaşananları öğrendi. Genç yaşı nedeniyle Benfica'da oynarken de zaman zaman tecrübesizce hareketlerde bulunan Talisca'nın, yaptığının kabul edilemez olduğunu düşünen Mendes, hemen yakın ilişkilerinin bulunduğu Benfica Başkanı'nı aradı. İkili arasındaki görüşmede, Talisca'nın net şekilde uyarılması fikri konuşuldu ve bu hemen hayata geçirildi.

Benfica Başkanı, Talisca'yı arayıp, yaptığı bu gibi hareketlerin kariyerini etkileyebileceğini, büyük hedeflerine bu şekilde ulaşamayacağını anlattı. “Kontratına saygılı ol” direktifi alan sambacı da şampiyonluk balosu sırasında “Geri dönüyorum” mesajı atarak arayı buldu. Beşiktaş yönetimi, Talisca'ya kesinlikle zam yapmayı düşünmüyor ancak annesinin de rahatsızlığını göz önüne alarak kampa geç katılma cezasının dondurulması bekleniyor. (Sözcü)