Torino - Pro Patria maçı CANLI İZLE (18.07.2019)

Torino - Pro Patria maçı CANLI İZLE (18.07.2019)

Torino ile Pro Patria takımları hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz.

Avrupa takımları hazırlık maçları ile yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Torino ile Pro Patria arasındaki mücadele olacak. 18 Temmuz 2019 Perşembe günü oynanacak Torino - Pro Patria maçının başlangıç saati TSİ 17:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Torino Pro Patria şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Torino Pro Patria canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Torino son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Pro Patria takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi.

Torino ile Pro Patria arasındaki futbol karşılaşması 18 Temmuz 2019 tarihinde saat 17:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Torino ile Pro Patria arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Torino - Pro Patria maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? 

Torino Pro Patria maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Torino Pro Patria maçı izle, Torino Pro Patria canlı izle, Torino Pro Patria izle netspor, Torino Pro Patria maçı izle justin tv, Torino Pro Patria canlı yayın, Torino Pro Patria canlı periscope, Torino Pro Patria kaçak izle, Torino Pro Patria izle canlı, Torino Pro Patria maçını canlı izle, Torino Pro Patria maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Etiketler :