Trabzonspor - Balıkesirspor Baltok maçı CANLI İZLE  (16.01.2019 A Spor yayını)

Trabzonspor - Balıkesirspor Baltok maçı CANLI İZLE  (16.01.2019 A Spor yayını)

Balıkesirspor Baltok, Türkiye Kupası maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşıyor. Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maçını CANLI yayınla izlemek mümkün.

Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. Son 16 Turu'nda Trabzonspor ile Balıkesirspor Baltok kupada karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu soruların cevapları haberimizde...

Trabzonspor son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşamıştı. Balıkesirspor Baltok ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik performans sergiledi. İddaa'da 437 kodlu maç için Trabzonspor'a 1.10 oran verilirken, Balıkesirspor Baltok'a 10.00 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 5.50 olarak belirlendi.

16 Ocak 2019 (bugün) saat TSİ 20:30'da başlayacak olan maç ATV kanalından canlı yayınlanacak. Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Trabzonspor Balıkesirspor Baltok canlı izle" ve "Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Trabzonspor Balıkesirspor Baltok maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Balıkesirspor Baltok ve Trabzonspor taraftarları için Balıkesirspor Baltok-Trabzonspor maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut.

Mücadele ATV kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçlarını bu sezon da Turkuvaz Medya Grubu'nun 3 kanalı yayınlıyor. Yayınlar Turkuvaz Medya grubunun 3 kanalı; ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunluklar A Spor ve A2 kanallarından veriliyor.

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri olarak; justintv, lshunter ve netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :