Trabzonspor - Parma maçı CANLI İZLE (27.07.2019 Hazırlık)

Trabzonspor - Parma maçı CANLI İZLE (27.07.2019 Hazırlık)

Trabzonspor ile Parma takımları hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Avrupa takımları hazırlık maçları ile yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Trabzonspor ile Parma arasındaki mücadele olacak. 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor - Parma maçının başlangıç saati TSİ 19:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Trabzonspor Parma şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Trabzonspor Parma canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Trabzonspor son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı. Parma takımı ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi.

Trabzonspor ile Parma arasındaki futbol karşılaşması 27 Temmuz 2019 tarihinde saat 19:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Trabzonspor ile Parma arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Trabzonspor - Parma maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? 

Trabzonspor Parma maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Trabzonspor Parma maçı izle, Trabzonspor Parma canlı izle, Trabzonspor Parma izle netspor, Trabzonspor Parma maçı izle justin tv, Trabzonspor Parma canlı yayın, Trabzonspor Parma canlı periscope, Trabzonspor Parma kaçak izle, Trabzonspor Parma izle canlı, Trabzonspor Parma maçını canlı izle, Trabzonspor Parma maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Karşılaşma TRT Spor'da yayınlanacak. TRT Spor kanalına hem Türksat uydusundan hem de diğer tüm dijital yayın platformlarından kolayca ulaşabilir, naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Etiketler :